Aircoolers

Met een aircooler kun je heel eenvoudig je kamer verkoelen. Gemiddeld verkoelt een aircooler je kamer met ongeveer 3 graden celsius. Wil je meer verkoeling, dan raden wij een airconditioner aan. Een ander verschil met een airconditioner is dat je bij een aircooler geen afvoerslang naar buiten hebt. Voordeel hiervan is dat een aircooler daardoor een stuk mobieler is. Een aircooler kun je plaatsen waar je wilt.

Hoe werkt een aircooler?

Een aircooler is er in 2 varianten: als groot verrijdbaar model die je met een stekker aansluit op netvoeding en de mini aircoolers die je van stroom voorziet met een USB aansluiting. Een aircooler zorgt voor verkoeling maar ook voor het bijhouden van de luchtvochtigheid in je kamer. De aircooler vul je met water (het liefst met ijskoud water voor het meest optimale verkoeling effect) en de aircooler verkoelt de kamer en vult ook meteen de luchtvochtigheid aan.

Kies hier je aircooler

Alpina air cooler - luchtkoeler – luchtbevochtiger - wit – met afstandsbediening en timer - 3 ventilatiestanden - tot wel 270m3

Ben je op zoek naar verkoeling tijdens warme dagen? Deze Alpina multifunctionele aircooler is een uiterst efficiënte, toegankelijke luchtkoeler. Heerlijk voor thuis of werk op warme dagen. De luchtkoeler geeft een heerlijke koele bries en werkt tevens als luchtbevochtiger.

Uiterst koele lucht Het product wordt inclusief 2 koelelementen geleverd. Deze kun je invriezen en in het waterreservoir leggen zodat de lucht nog koeler wordt. Je hebt slechts 1 cartridge nodig voor gebruik, zodat je altijd een gekoelde reserve achter de hand heeft. Het apparaat geeft hierdoor urenlang een uiterst koele lucht, vergelijkbaar met een airco, maar dan zonder afvoerslang.

Bestron AAC5000 - Luchtkoeler - Zwart

Deze 3-in-1 Bestron AAC5000 mobile luchtkoeler is ideaal tijdens de warme dagen. Deze Bestron AAC5000 zorgt voor een goed binnenklimaat doormiddel van 3 functies: koelen, reinigen en bevochtigen. Dankzij de verdampingstechnologie zorgt dit apparaat voor een natuurlijke en gezonde luchtstroom in huis of op kantoor. De luchtkoeler beschikt over 3 snelheden en 3 standen (normaal, natural en sleep). Het 4.5 liter uitneembare waterreservoir zorgt voor 20 uur onafgebroken gebruik. Dankzij de zwenkfunctie heeft deze luchtkoeler een extra groot bereik, ook neem je hem gemakkelijk mee van kamer naar kamer dankzij zijn wielen.

Symphony SILVERI - 3 in 1 Aircooler, Luchtzuiveraar & Luchtbevochtiger - Luchtkoeler 9 Liter

De aircooler voor elke situatie
Tijdens de warme zomerdagen is het fijn om af en toe wat verkoeling te zoeken. Voor het (thuis)werken, ontspannen of tijdens het koken in de keuken. Deze Symphony SILVERI aircooler voorziet ruimtes tot 23m³ van frisse, schone lucht. Het is hierbij van belang om een klein raam open te laten staan om zo te zorgen dat er schone lucht van buiten naar binnen komt voor een ultieme luchtcirculatie.
De luchtkoeler is in drie verschillende snelheden in te stellen. 

Livington Arctic Air – mobiele aircooler met waterverdampingsfilter – mini ventilator met 3 koelniveaus en 7 moodlights

Met geavanceerde Hydro-Chill-technologie zorgt deze luchtbevochtiger voor natuurlijke koeling: de lucht wordt gekoeld en bevochtigd zonder chemicaliën. Door zijn compacte afmetingen is deze mobiele airco zonder slang gemakkelijk te vervoeren. De luchtkoeler wordt van energie voorzien via het lichtnet of een USB-aansluiting – de koeler verbruikt weinig stroom en kan gebruikt worden tijdens het reizen of kamperen.

MaxxHome AC75 Aircooler - Luchtkoeler - Coolstar/ventilator

De MaxxHome AC75 luchtkoeler zorgt voor een aangename verkoeling in de hete zomermaanden. De aircooler heeft geen dure koelmiddelen, maar koelt de ruimte met behulp van water.

Tijdelijk worden er ook gratis 4 koelelementen en een koelzakje meegeleverd! Deze kunnen in de vriezer bewaard worden en zo nodig in het waterreservoir van de MaxxHome aircooler worden gelegd met extra koud water. Zorgt voor extra verfrissing!

Mini Airco - Kleine cooler - Mobiele Aircoditioning - Compacte koeler - met USB aansluiting

Deze Mini Airco is vernieuwd! Deze persoonlijke luchtkoeler heeft 3 snelheden, een LED-nachtlamp en luchtbevochtigings- en luchtreinigingsfunctie voor een gezond en prettig leefklimaat. Deze airco is ideaal voor warme dagen en broeierige nachten!

Premium Air Cooler - Luchtkoeler - Mobiele Aircooler - Wit

Deze Aircooler is door een compact format en licht gewicht geschikt voor iedere ruimte. Door het gebruiken van het waterverdampingsfilter zorgt de Aircooler ervoor dat de warme lucht uit de kamer vervangen wordt door verfrissende koelte; dit is mogelijk omdat de Hydro-Chill technologie de warme lucht omzet in een koele en aangename luchtstroom.