Plafondventilatoren

Een plafondventilator is ideaal om een kamer in je huis lekker koel te houden. Een plafondventilator bedien je heel eenvoudig met een trekschakelaar of met een afstandsbediening. Vaak heeft de plafondventilator ook een lamp, dus je krijgt er ook meteen verlichting bij. De grootte van de bladen bepaalt hoeveel verkoeling de plafondventilator maximaal kan geven. Hoe groter de bladen, des te meer verkoeling!

Kies hier je plafondventilator

Bestron DC30T - Plafondventilator - Beige

Deze Bestron DC30T plafondventilator is voorzien van een handige lamp en 6 omkeerbare bladen. Hij heeft een trekschakelaar voor verlichting en is uitgerust met maar liefst 3 ventilatorsnelheden.

V-tac LED Plafondventilator staal met afstandsbediening

Deze prachtige plafondventilator zorgt ervoor dat jouw kamer lekker koel blijft. De 4 ijzersterke bladen zorgen voor een frisse wind door je woning, kantoor of restaurant. De ventilator heeft een modern design doordat de behuizing is gemaakt van staal hierdoor laat deze ventilator zich makkelijk plaatsen in je interieur. Deze ventilator kun je makkelijk bedienen met de meegeleverde afstandsbediening op 3 standen. Deze plafondventilator is voorzien van 2 x E27 fittingen.

Bestron DT48C - Plafondventilator - Geborsteld RVS

De Bestron DT48C plafondventilator is handig voor zowel in de zomer als winter. Met de zomer-/winterschakelaar kun je dit eenvoudig stellen. Door de breedte van 120 centimeter heeft deze ventilator een enorme reikwijdte, die zorgt voor een goede luchtcirculatie. Tevens heeft de Bestron plafondventilator een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding én met maar liefst 5 jaar garantie!

Tristar VE-5810 - Plafondventilator met verlichting

De Tristar plafondventilator beschikt over 3 verschillende snelheidsstanden zodat je altijd naar ieders voorkeur de windsnelheid kan aanpassen. Met deze ventilator heb je een lekker koele kamer tijdens het tv kijken, thuis werken of slapen.

Trio Leuchten Visby Plafondventilator met lamp - LED - Ø60cm - Wit

Leuke plafondventilator die bestaat uit een ventilator met daaromheen een ronde LED lamp. Zeer geschikt voor de slaapkamer of de iets kleinere woonruimtes. Met de meegeleverde remote control kunt u de lamp dimmen en de lichtkleur is ook in te stellen van 3000 tot 6500 Kelvin (van warm wit tot koel wit). Met de remote is het tevens mogelijk om de snelheid van de ventilator in 3 standen te regelen, en heeft het een timer functie voor de lamp.

QAZQA Fresh 30 Plafondventilator met lamp - 1 lichts - 80cm - Grijs

Moderne en stijlvolle multi-functionele plafondventilator met zes bladen afgewerkt in zilvergrijs en hout afwerking. Je kiest zelf welke kant de finishing touch maakt! De Fresh 3 is ideaal voor iedere ruimte waar je een koel en verfrissend briesje wilt, past perfect in een moderne inrichting.