Ventilatoren

Wil je een gedeelte van een kamer of bijvoorbeeld je werkplek koel houden dan kun je dit heel eenvoudig doen met een ventilator. Een ventilator is er als een staand model, tafelmodel of torenmodel. Vooral de lage aanschafprijs en de eenvoudige bediening is voor veel mensen de reden om te kiezen voor een ventilator.

Kies hier je ventilator

Cecotec Stille torenventilator - Toren ventilator staand - Timer - Wit

Dankzij de nieuwste ForceSilence technologie geeft deze torenventilator onmiddelijk een diep gevoel van frisse lucht met maximale stilte. Handig wanneer je de ventilator bijvoorbeeld in de slaapkamer wil gebruiken.

AirKing statiefventilator zwart - ventilator 5 standen met extra stille nachtstand

Zoek je een extra stille ventilator die je in hoogte kan verstellen, te bedienen is met een afstandsbediening, een automatische timerfunctie heeft en er ook nog eens écht mooi uitziet? De complete AirKing AKSF-40BK ventilator voorziet in al je wensen!

  • Met afstandsbediening!

Praktische tafelventilator Ø 30cm

Praktische bureau ventilator gemaakt van ABS kunststof met stalen beschermrooster Ø 30cm. Deze handige stille ventilator heeft drie verschillende selecteerbare standen waarmee de snelheid ingesteld kan worden. Verder is de hellingsgraad in te stellen en beschikt deze ventilator over een automatische draaifunctie. Dankzij de ronde voet is een maximale stabiliteit gegarandeerd.

BESTRON ASV45Z - Statiefventilator - Zwart

De ASV45Z Bestron statiefventilator is een staande ventilator perfect voor in de huiskamer of op kantoor. Deze ventilator is robuust en stabiel dankzij de hoogwaardig kopergewikkelde motor. De ventilator heeft een in hoogte verstelbaar statief van 102 - 122 cm en verkoelt een ruimte gelijkmatig door de praktische zwenkfunctie. Dankzij de krachtige aerodynamische bladen wordt de luchtstroom nog meer versterkt.

Bestron DDF35Z - Tafelventilator - Zwart

De Bestron Tafelventilator DDF35Z brengt verkoeling daar waar je het nodig hebt. De ventilator heeft een doorsnede van ca. 35cm en krachtige aerodynamische ventilatorbladen. Door middel van 4 schakelaars kun je de ventilator inschakelen, uitschakelen en in snelheid variëren. Bovendien heeft de ventilator een uitschakelbare zwenkfunctie waarmee de luchtcirculatie een groter bereik krijgt. 

Bestron AFT760Z - Torenventilator - Zwart

De Bestron AFT760 towerventilator geeft altijd een fijne verkoeling in de gewenste ruimte. Deze ventilator is voorzien van een zwenkfunctie met een aan en uit functie en een timer die ingesteld kan worden tot 120 minuten. Tevens heeft de Bestron tower ventilator een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding én met maar liefst 5 jaar garantie!