Zwembad reiniging en onderhoud

Onderhoud zwembad
De filters in de filterpomp dien je regelmatig schoon te spoelen en na verloop van tijd te vervangen. Ook is het belangrijk om de waardes van je zwembadwater (zoals PH- en chloorwaardes) goed in de gaten te houden. Zijn de waardes te laag of hoog, dan zijn er kant en klare liter verpakkingen met korrels beschikbaar om deze waardes op het juiste peil te krijgen. Maar het belangrijkste van een opzetzwembad is het plezier wat je als gezin beleeft in het zwembad!

Zwembad pompen

Intex Zwembad Filterpomp 2271 L/uur – Inclusief extra Intex A Filter

Deze veilige Intex filterpomp zorgt voor een perfecte kwaliteit zwembadwater. Deze pomp filtert het water perfect schoon! Bij regelmatig gebruik wordt er aangeraden de filtercartridge (type A) 1x in de 3 maanden te vervangen. U krijgt nu bij deze pomp een extra A filter!

Intex Filtercartridge A ( voor 28604GS)

Filtercartridge A ( voor 28604GS)

Luxe Intex Clear Filterpomp 1250L 12V - filter pomp zwembad - reiniging

Efficiënt filteren is essentieel voor een goede kwaliteit zwembadwater.Want wie wil er nu in vies water zwemmen? Deze intex filterpomp is nu verbeterd om een nog schoner zwembad te garanderen met: Meer pompvermogen, Filtercartridges met dikker en zwaarder papier en meer plooien, Verbeterde water-inlaat stralen om het water nog beter terug in het zwembad te laten stromen. Het resultaat: een snellere watercirculatie, verbeterde filtering en het meest belangrijke; een superieure kwaliteit zwembadwater.

Bestway - Zwembad Filterpomp Flowclear - Incl. Filter

Deze filterpomp is geschikt voor zwembaden met een inhoud van 1100 tot en met 8300 liter. De filterpomp houdt jouw zwembad schoon van bladeren, insecten en ander klein vuil.

Intex Zwembad Filterpomp 5678 L/uur - 28636GS

De filterpomp levert zeer goede filterprestaties. Het beschikt over een luchtafsluiter. Het filter in de pompbehuizing kan snel worden verwijderd voor het weggooien en reinigen. Het is makkelijk te gebruiken. Dankzij de versterkte kunststof behuizing zorgt deze poolfilterpomp voor alle weersomstandigheden, met een langdurige levensduur.

vidaXL - Zwembadreiniging Zandfilter met zwembad filterpomp 90396

vidaXL - Zwembadreiniging Zandfilter met zwembad filterpomp 90396

Deze zandfilterpomp is ontworpen om het zwembad schoon te houden en vrij te houd van vuil. Het zandfilter kan 17.000 liter per uur filteren en heeft een duurzame, corrosiebestendige filtertank die bestand is tegen de zure invloed van chloorwater. Ook heeft de filter een voorfilter om vuil het het grove zandfilter te houden. Het heeft een multi-poortklep voor makkelijke bediening en het eenvoudig aflezen van de drukmeter.

Voor een veilige montage is deze set voorzien van een verstelbare basis. Dankzij de versterkte kunststof behuizing is deze zwembadfilterpomp weerbestendig en duurzaam. Het is compatibel met de meeste bovenliggende zwembaden met een poort van 3,8 cm. Opmerking: hij kan worden aangesloten op zowel slangen met een diameter van 32 mm als slangen met een diameter van 38 mm.

Zwembad reiniging

Pool Power Mini Quick Desinfectiemiddel voor Zwembaden - 180 tabletten

Pool Power Quick. Snel oplossende desinfectie tabletten die zorgen voor continue desinfectie. Zorgen voor continue desinfectie in hard en zacht water. Zodanig doseren dat het gehalte vrij chloor tussen de 2 en 5 mg per liter water gehandhaafd blijft. Langvormige tabletten van 500 gram in pot.

Interline chloortabletten - Zwembad chloortabletten - 20 grams

Speciaal voor kleinere zwembaden, opzetbaden, en voor in de whirlpool
Beinvloedt de pH waarde van het water niet.

Bus a , 20 grams organische chloortabletten, langzaam oplossend

Een chloortablet kunt u heel gemakkelijk in de skimmer of in een chloordrijver plaatsen.

Intex Zwembad Chloordrijver - 12.7 cm - Voor 20 grams chloortabletten

Chloordrijver, geschikt voor het toedienen van chloor aan uw zwembad. Doordat de chloordrijver in het zwembad drijft, wordt de chloor gelijkmatig in het zwemwater verdeeld.

Deze uitvoering is 12,7 cm breed en is geschikt voor 20 grams tabletten (dus niet voor 200 grams).

Jet Vac Zwembad Stofzuiger - Zwembadstofzuiger -Bodemzuiger

Geniet weer van een heerlijk schoon zwembad met de Jet Vac Zwembad Stofzuiger! De Jet Vac zwembad stofzuiger is geschikt voor opzetzwembaden, inbouwzwembaden en opblaasbare zwembaden. Om de Jet Vac te gebruiken sluit u deze aan op de tuinslang, waarbij de waterdruk het vuil in het meegeleverde netje stuwt.

Pool Power Anti Alg 1Ltr

Pool Power Anti Alg 1Ltr

Pool Power Anti-algen Voor het bestrijden en vermijden van algenvorming. Wekelijks, elke 5 - 7 dagen, een hoeveelheid van 80 ml per 10m³ gelijkmatig over het zwemwateroppervlak verdelen, met in werking zijnde pomp. Flacon met 1 liter inhoud.

Poolstyle - Teststrip - Waterkwaliteit - Watertesters - 50 teststrips

Met behulp van deze pH teststrips kan je de belangrijkste parameter voor de kwaliteit van je zwembadwater controleren.

Pool Power Shock zwembad desinfectiemiddel - 1 kg

Chlorering voor zwembaden Pool Power Shock 70.100.12.119.

Zwembad schepnet - Inclusief 5-delige steel (120cm) - Schepnet zwembad met steel

Met het zwembad schepnet van Fentic kunnen bladeren en ander vuil gemakkelijk uit het zwembad gehaald worden. De meegeleverde aluminium steel bestaat uit vijf delen welke in elkaar te draaien zijn. Hierdoor ontstaat een stabiele steel van maximaal 120cm die gemakkelijk op te ruimen is zonder veel ruimte in te nemen.